Z důvodu již téměř letního počasí nemůžeme v pátek předávat zásilky do přepravy, aby nezůstaly přes víkend na depu v nehlídané teplotě. Děkujeme za pochopení.
  • 1 z 3
 

TIERRA VERDE Kapsa na uchovávání zeleniny z bambusu a biobavlny – sada (3 ks)

 

Také vás mrzí, když se vám nakoupená zelenina zkazí dříve, než si na ní stihnete pochutnat? Když ji pak musíte zbytečně vyhodit? Udržet zeleninu déle čerstvou i bez sklepa vám pomůže kapsa z bambusového froté. Tato kapsa je vlastně „kapesním sklepem“ pro uchovávání zeleniny určeným pro ty, kteří skutečný sklep doma nemají. Díky své velikosti
a tvaru pojme i pořádnou hlávku salátu nebo zelí. Zelenina se v ní na rozdíl od plastového sáčku nezapaří a vydrží svěží mnohem déle. Určitě ji vyzkoušejte i na mrkev, celer, kedlubny, řepu nebo pórek. 

Vyšší cena, která vás možná překvapí, je dána unikátností materiálu, ze kterého je kapsa vyrobena. Úplet z bambusového froté a biobavlny vyniká schopností vázat vodu více než jiný textil vyrobený z přírodních vláken. Proto kapsa udrží vlhkost velmi dlouhou dobu. Skvělé je, že je úplet vyráběn v domácí brněnské firmě.

  • Sada obsahuje:
    1× kapsa velká (47,5 × 47,5 cm)
    2× kapsa malá (38 × 38 cm)
     
  • Kapsu namočte do vody a vyždímejte, aby zůstala vlhká, ale nekapala z ní voda. Vložte do ní zeleninu a dejte ji do lednice nebo na jiné chladné místo. Kapsa musí být stále mokrá, každý den kontrolujte uloženou zeleninu a dle potřeby kapsu vlhčete.
     
  • Před prvním použitím kapsu vyperte. Srážlivost do 15 %.
     
  • Kapsu perte dle potřeby, ideálně každý týden či jednou za 14 dní. Opravdovým salátomilům doporučujeme pořídit si kapes více, aby je mohli jednoduše střídat.
     
  • Teplotu praní nastavte nejméně na 40 °C, při větším znečištění ji zvyšte na 60 °C
Dostupnost Skladem
995 Kč
   
Značka Tierra Verde
Kategorie nákupní tašky a pytlíky na ovoce, zeleninu a pečivo
 

Složení:

60 % bambusová viskóza, 40 % biobavlna

 

Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: