SonnentoR Skořice Cassia mletá BIO
Související produkty
Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.
Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.
Jemná kořenící směs přírodní mořské soli a dvanácti BIO aromatických bylinek dodá vašemu jídlu luxusní chuť. Lze ji použít ve studené i teplé kuchyni.
Detailní popis produktu
SonnentoR Skořice Cassia mletá BIO je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí ke kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu.
Složení: Skořice Cassia bio
Skladovat v suchu a chladu.
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Mleté univerzální koření se používá do uzenin, sýrů, je základem pro různé omáčky a guláše. Polévky jako je dršťková, gulášová nebo boršč se bez ní neobejdou.
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
Mleté chilli, které na stupnici ostrosti 0-10 má číslo 6. Nejen že dochucuje mnoho pokrmů, také se pokládá za afrodiziakum.
100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.