SonnentoR Skořice Cassia mletá BIO
Související produkty
Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.
Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
BIO směs voňavého koření, která dovede k dokonalosti každou zeleninovou i masovou polévku. Polévková směs je bez soli.
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
Detailní popis produktu
SonnentoR Skořice Cassia mletá BIO je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí ke kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu.
Složení: Skořice Cassia bio
Skladovat v suchu a chladu.
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a bylinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.
Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.
Jemná kořenící směs přírodní mořské soli a dvanácti BIO aromatických bylinek dodá vašemu jídlu luxusní chuť. Lze ji použít ve studené i teplé kuchyni.
Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.