Sonnentor
Úspěšná cesta Sonnentoru započala v roce 1988 myšlenkou Johannese Gutmanna a pokračovala v Čechách s Tomášem Mitáčkem od roku 1992. Společnost od počátku staví na pevných základech. Pracuje s ohledem k životnímu prostředí, volí lokálnost, kompostovatelnost a zakládá si na zdravém selském rozumu. Udržitelnost dává jejich podnikání smysl a bio je pro ně přirozenou součástí. Byli průkopníky ekologického zemědělství u nás. Svým podnikáním chtějí být inspirací ostatním, příkladem, že zlepšování nemusí být na úkor přírody nebo zaměstnanců. Narovinu jednají s pěstiteli, dodavateli, obchodními partnery i zákazníky. Každý z nich je totiž nedílnou součástí příběhu SONNENTORU. Jsou hrdí na transparentní podnikání a nebojí se ukázat zákazníkům jak se jejich produkty vyrábí. Sází na ruční práci, vychází z moudrosti předků a hledají cesty mezi pokrokem a tradičními postupy, snaží se neustále zlepšovat a vpřed je žene motivace tvořit, vymýšlet a objevovat. Každý rok přichází s řadou nových produktů, které odráží trendy ve světě čajů a koření. Jejich snem je dosáhnout plně kompostovatelných produktů, uzavřít tak koloběh přírody a stát se bezodpadovou firmou.
Všechny námi nabízené produkty značky Sonnentor jsou ověřené skupinou SVĚT NON-TOXIC a jsou netoxické.
![Majoránka10](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prirodaregenerujenas.cz/user/shop/detail/8214_majoranka10.jpg?63409b4c
)
Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.
![686FAE83 4313 434B 962A D53B710463BB](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prirodaregenerujenas.cz/user/shop/detail/8232_686fae83-4313-434b-962a-d53b710463bb.jpg?6343b5ad
)
Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
![E94875EE E1F7 4421 94D8 DC3588DCBC09](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prirodaregenerujenas.cz/user/shop/detail/8220_e94875ee-e1f7-4421-94d8-dc3588dcbc09.jpg?6343b312
)
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
![13B29AF2 86BB 4248 93B8 16358318AD35](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prirodaregenerujenas.cz/user/shop/detail/8226_13b29af2-86bb-4248-93b8-16358318ad35.jpg?6343aefc
)
Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.
Stránka 1 z 4 - 59 položek celkem