Pokud budou v letních dnech vysoké teploty, nebudeme moci odesílat zásilky v níž jsou produkty citlivé na teplo. Moc děkujeme za pochopení.

protože JSI Olivové mýdlo na obličej, ruce a pokožku celého těla

Značka: Protože JSI
od 29 Kč

Zvolte variantu

Univerzální mýdlo bez vůně pro celou rodinu. Hydratuje, zvláčňuje, je nedráždivé a hezky pění. Hodí se na obličej i tělo a je vhodné pro každý typ pokožky.

Detailní informace

vzorek
Skladem
29 Kč
80g drobná kosmetická vada
Skladem
149 Kč

Detailní popis produktu

protože JSI Olivové mýdlo na obličej, ruce a pokožku celého těla krásně krémově pění a oblíbí si ho všichni členové rodiny. Mýdlo je vyráběno ručně z olivového oleje, bambuckého másla a kokosového oleje. Obsahuje vysoké množství olivového oleje, díky kterému je nedráždivé, hezky pění a hodí se pro každý typ pokožky obličeje, rukou i těla. 

 Minimální doba zrání mýdla je 8 týdnů. Čím je mýdlo starší, tím je odolnější, pevnější a více pění. 

Váha 80g.

INCI/složení: Sodium Olivate (olivový olej), Aqua, Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo).

Použití: Mýdlo v dlaních napěňte, pěnou se umyjte a poté pěnu důkladně opláchněte. Výrobek skladujte v suchu. 

Olivový olej

Od starověkého Řecka lidé používali olivový olej, tukovou tekutinu extrahovanou z oliv, jako prostředek k mytí těla nebo vlasů. Čistili s ním i podlahy a prali prádlo. Olivový olej má mnoho blahodárných účinků nejen na pokožku, ale i při vnitřním užívání. Obsahuje mnoho vitamínů (A, E), které účinně bojují s volnými radikály. Je protizánětlivý a umí se postarat o krásně barevný tón pleti. V mýdle je velmi oblíbený.

 Kokosový olej

Kokosový olej obsahuje především nasycené mastné kyseliny (myristovou a laurovou), díky kterým je mýdlo tvrdé a hodně pění. V mýdle se vyznačuje vysokou čistící schopností, což může vést k vysušování pokožky, proto je potřeba umět ho dobře zkombinovat s jinými oleji. Všeobecně je ale kokosový olej velmi oblíbený a u lidí, kteří nemají sklon k vysušování pokožky často využívaný.

Bambucké máslo

Bambucké máslo se získává semen stromu máslovník africký. Obsahuje přírodní vitamíny, bioaktivní látky s vysokým hydratačním účinkem a nenasycené mastné kyseliny, které napomáhají zvláčňovat, změkčovat a vyživovat pokožku. Díky obsahu allantoinu má bambucké máslo hojivé a protizánětlivé účinky. Triterpenalkoholy v másle obsažené chrání pleť před vysycháním a napadením mikroorganismy. Je čím dál více rozšířené v kosmetických přípravcích díky dlouhodobě známým pozitivním účinkům na pleť, zejména v Africe se používá bambucké máslo na zklidnění pleti z důvodu působení silného slunečního UV záření. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé pleti. Obsahuje vitaminy A, D, E a F. Dobře se vstřebává, působí proti stárnutí pleti a vráskám, zvyšuje pružnost pleti, podporuje přirozenou obranyschopnost kůže a chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy. Změkčuje, vyživuje, zvláčňuje a chrání pokožku.

UPOZORNĚNÍ:

Mýdlo je určené k vnějšímu použití.

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do + 35 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Nepoužívejte na otevřené rány.

Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je předem odstraňte). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

 Druh obalu se může lišit.

Dekorace nejsou součástí balení.

Všechny naše produkty jsou ověřené skupinou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: