SonnentoR Bazalka 15g
Související produkty
Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.
Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.
100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.
Detailní popis produktu
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých omáček a zeleninových salátů. S plátky rajčat a lahodné mozzarelou je výborným předkrmem. Když bazalku smícháme s nastrouhanou citronovou kůrou, česnekem a hnědým máslem, vznikne nám velmi chutná letní kreace pro vmíchání do rizota. TIP: Přidávejte až ke konci vaření, neboť bazalka vařením lehce ztrácí své aroma.
Složení: Bazalka Bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Příprava: pesto, vegetariánské jídla, rajčata, salát, pizza, sýr, těstoviny, zelenina, dipy
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a bylinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Jemná kořenící směs přírodní mořské soli a dvanácti BIO aromatických bylinek dodá vašemu jídlu luxusní chuť. Lze ji použít ve studené i teplé kuchyni.
Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.