SonnentoR Bylinkové koření na pomazánky BIO
Související produkty

Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.

100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.

Černá sůl s jedinečnou chutí po vejcích oživí vaši kuchyni. Tradiční voňavý poklad indické kuchyně, ideální i pro vegany.

Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
Detailní popis produktu
Sonnentor Bylinkové koření na pomazánky BIO dochutí vaše těstoviny, pomazánky, luštěniny, zeleninu, dipy i vejce. Vytvoříte s ním pikantní štrúdl, nové varianty vegetariánských jídel nebo chleba. Použít ho můžete při grilování, na drůbež, houby, jídla z jednoho hrnce, různé polévky i brambory.
Druh obalu se může lišit.
Dekorace nejsou součástí balení.
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a bylinky |
---|---|
EAN: | 9004145009790 |
Výrobce: | Sonnentor |

BIO směs voňavého koření, která dovede k dokonalosti každou zeleninovou i masovou polévku. Polévková směs je bez soli.

Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.

Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.

Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.