I když eshop vylepšujeme, Vaše objednávky přijímáme a pečlivě na nich pracujeme. Moc děkujeme :-). Přejeme všem jen to nej v tomto roce 2023. Moc se těšíme na další spolupráci.

Alteya Nimbový olej (neem olej) 100% Bio

od 219 Kč

Zvolte variantu

Tento bio certifikovaný výživný neemový (nimbový) olej nejvyšší kvality je neuvěřitelně prospěšný pro pokožku i vlasy. Používá se také k léčbě akné nebo jizev.

Detailní informace

50 ml
Skladem
219 Kč
100 ml
Skladem
329 Kč

Detailní popis produktu

Nimbový olej Alteya je certifikovaný bio produkt. Neem olej nejvyšší kvality vhodný na všechny druhy pleti i vlasy. Má velmi výraznou vůni. Je vyroben ze 100% organických složek ověřených Ceres GmbH (USDA NOP)

Ocenění a certifikáty:

  • UNaTrue Certified Organic
  • Vegan (Veganské  - čistě rostlinné bez živočišných produktů)
  • No Animal Testing (Bez testovaní na zvířatech), 
  • Non-GMO (Bez geneticky modifikovaných látek), 
  • Gluten-free (neobsahující lepek)

Nimbový olej (Neem olej) se získává z ořechů rostliny Melia Azadirachta lisováním za studena. Olej má zlatožlutou až oranžovou barvu a silnou výraznou vůni s nádechem ořechů a česneku. Obsahuje vitamín E, esenciální aminokyseliny a vysoký podíl mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku. Hloubkově čistí a detoxikuje, je vhodný na všechny typy pleti zvláště při svědění nebo vysušené pokožce. Využívá se také jako kosmetický přípravek při péči o vlasy a pokožky celého těla, má zkrášlující účinky. Také má antibakteriální, antivirové, antiseptické a protiplísňové vlastnosti. Urychluje hojení ran a vytváření kolagenových vláken. Příznivě napomáhá při lupénce a ekzému, redukuje hyperpigmentaci, kopřivku, zlepšuje texturu vlasů, podporuje růst vlasů, léčí krepatějící vlasy a odstraňuje roztřepené konečky, zažívací potíže, vředy, záněty dásní. Používá se v zemědělství jako insekticid (přípravek určený k hubení hmyzu) a herbicid (přípravek určený k hubení plevele). Používá se také v kosmetickém průmyslu na výrobu mýdel, krémů na ruce a různých vlasových výrobků. Velmi populární je i v Ajurvéde k léčbě různých zánětů kůže a alergií. Neemový olej má vysoký obsah vosku, a proto se při teplotě nad 16°C zakalí a při teplotě pod 7°C má tendenci tuhnout.

 
Složení:  Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil*

*Certified Organic Ingredient

Pouze pro externí použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte kontaktu s očima. Pokud dojde k podráždění, přerušte používání. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: