Koření
Netoxické koření v bio kvalitě ochutí každý Váš pokrm.
Nejprodávanější
Značky

Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.

Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.

Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.

Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.

Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť.

Mleté chilli, které na stupnici ostrosti 0-10 má číslo 6. Nejen že dochucuje mnoho pokrmů, také se pokládá za afrodiziakum.