SonnentoR Pouštní sůl z Kalahari
Související produkty
Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.
Detailní popis produktu
SonnentoR Pouštní sůl z Kalahari je vřídelní nerafinovaná sůl ručně sklízená a sušená na slunci. Jihoafrická podzemní jezera stará stovky milionů let ukrývají jednu z nejstarších solí vůbec. Řada světových šéfkuchařů si ji cení pro její jedinečnou chuť, která vynikne především na vaječných, bramborových či houbových pokrmech. Najde využití i ve vegetariánských jídlech, zelenině, polévkách, masu a rybách.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu
SLOŽENÍ: pouštní sůl z Kalahari jemná
150g
Vegan
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.
Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.
Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.